Novice

  • Zaposlujemo

    Zaposlujemo

    Marec 2021

    Na voljo je več prostih delovnih mest – prodajalcev/k in poslovodij v več prodajlnah 

     

    Med svoje vrste vabimo samoiniciativne posameznike, za delo prodajalca ali poslovodje. Ti prodaja, ki temelji na svetovanju, predstavlja izziv? 

     

    Več informacij za prosta delovna mesta prodajalcev >> TUKAJ << 

    Več informacij  za prosta delovna mesta poslovodij >> TUKAJ << 

  • AMBASADOR »zelenega, ustvarjalnega in pametnega« gospodarstva Slovenije!

    AMBASADOR »zelenega, ustvarjalnega in pametnega« gospodarstva Slovenije!

    Junij 2020

    Ponosni smo, da smo postali del družine ambasadorjev nacionalne kampanje za promocijo slovenskega gospodarstva v tujini, ki jo javna agencija SPIRIT Slovenija vodi pod sloganom »I FEEL SLOVENIA. Green. Creative. Smart.«.

    Cilj kampanje je, da gospodarstvo s svojimi izdelki pokaže odgovornost in skrb za okolje, ki je ključna za prihodnost našega planeta, s pomočjo pametnih in učinkovitih rešitev pa doseže konkurenčno prednost pred drugimi gospodarstvi.

    V kampanji sodelujemo z našim najnovejšim tekaškim čevljem Elite 3.0, ki velja za prvi čevelj v karavani svetovnega pokala, ki se je v celoti poslovil od PVC materiala in ga nadomestil z okolju bolj prijaznimi materiali.

    Verjamemo, da je to pot po kateri želimo nadaljevati in jo nadgrajevati. Vsekakor pa nas veseli, da so talent izjemnih posameznikov, ki so sodelovali in še vedno sodelujejo v projektu Elite 3.0, prepoznali tudi drugi.

  • Junij 2020