Novice

  • Alpina se je z novo prodajalno vrnila na Ptuj

    Alpina se je z novo prodajalno vrnila na Ptuj

    01.08.2018

    Ptuj, 1.8.2018 - Alpina, razvojno usmerjeno podjetje z več kot sedemdesetletno tradicijo in uveljavljeno blagovno znamko športne in modne obutve, širi maloprodajno mrežo v Sloveniji in na področju bivše Jugoslavije, ki skupaj šteje že preko sto prodajaln. Po treh letih premora smo ponovno odprli prodajalno v Mercator centru Ptuj.

    V mreži 45 prodajaln po Sloveniji in spletni trgovini Alpina ponuja kakovostno moško in žensko modno obutev Alpina in drugih priznanih blagovnih znamk ter inovativne športne čevlje ter opremo. Nova prodajalna Alpina na Ptuju je druga prodajalna v Sloveniji s prenovljenim konceptom (prvo táko smo odprli aprila letos v Ljutomeru), ki uporabniku zagotavlja tudi izboljšano, sodobno nakupno izkušnjo. 

    Prodajalne Alpina so že vrsto let znane po tem, da si v njih obutev izbirajo tudi najbolj zahtevni športniki, pohodniki, smučarji, biatlonci in tekači na smučeh, kot so Klemen Bauer, Petra Majdič, Viki Grošelj in drugi. V zadnjem letu pa, zaradi novih pristopov pri oblikovanju modnih kolekcij, v prodajalno radi zahajajo tudi kupci mlajše generacije. Najbolj opažena letos je bila zagotovo Maja Zupan, aktualna Miss Slovenije in obraz kolekcije Alpina.