Novice

  • Pomežikni soncu

    Pomežikni soncu

    04.09.2017

    V prodajalnah Alpina bomo 'Pomežiknili soncu'

     

    Z novim šolskim letom je v prodajalnah Alpina v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije stekla dobrodelna akcija 'Pomežik Soncu. S ciljem, da se pridružimo vseslovenski dobrodelni akciji in čim večim otrokom omogočimo zdravstevno letovanju na morju, smo organizirali prodajo humanitarnega izdelka pod Blagovno znamko 'Pomežik soncu'.

    Gre za prodajo zelo uporabnega izdelka, ki ga potrebuje vsako gospodinjstvo – gobasta krpa. Od vsakega prodanega izdelka bomo namenili 15 centov za zdravstveno letovanje otrok s posebnimi potrebami iz socialno ogroženih družin. 

    Humanitarna znamka POMEŽIK SONCU je ena najbolj prepoznavnih humanitarnih znamk v Sloveniji in sinonim za letovanja otrok iz socialno ogroženih družin. V osemnajstih letih je ZPMS omogočila letovanje več kot 12.000 otrokom iz socialno ogroženih družin.

    Veseli smo, da bo tudi Alpina, v sodelovanju z zvestimi kupci, postala del te uspešne zgodbe in prispevala del sredstev za zdravstveno letovanje otrok. Že vnaprej se iz srca zahvaljujemo vsem, ki se boste odločili za nakup izdelka 'Pomežik soncu'.

     

    Dobrodelna akcija 'Pomežik soncu' poteka v vseh pordajalnah Alpina, med 4.9.  in 30.9. 2017.