Novice

  • Nova jesenska kampanja Alpinine modne kolekcije.

    Nova jesenska kampanja Alpinine modne kolekcije.

    26.08.2013

    Vsako sezono skupaj z oblikovalsko ekipo ALPINA ponudimo sveže, inovativne in všečne interpretacije svetovnih modnih trendov. Za prihajajočo jesen je tako nastala kolekcija modne obutve in obutve za prosti čas Alpina z novimi, trendovskimi  modeli obutve, ki so nepogrešljiv del vaše garderobe. Nove modele poleg svežega oblikovalskega pristopa odlikujejo tudi skrbno izbrani materiali in kakovostna izdelava. Tako so čevlji Alpina izdelani za udobno nošnjo in naravno počutje vaših stopal.  Čevlji so v celoti narejeni v Evropi, za dobro prileganje so na voljo tudi v polovičnih številkah in v različnih širinah za različno široka stopala.

    Predstavljamo kampanjo za kolekcijo jesen zima 2013/14, kjer je glavno vlogo odigrala manekenka Maša in tako postala nov obraz Alpine. Tako kot njena predhodnica, nekdanja miss Slovenije Nives Orešnik, se tudi manekenka Maša v čevljih Alpina počuti odlično in se je zlahka vživela v vlogo sodobne, uspešne ženske, ki ji čevlji Alpina dajejo dovolj ženske samozavesti, svobode in unikatnosti, da je kos vsakodnevnim izzivom tako v službi kot v zasebnem življenju. S svojo eleganco in karizmo bo navdušila tudi marsikatero izmed vas.

    Objavljamo nekaj fotografij iz zakulisja in hkrati že najavljamo prihod nove kolekcije na police. Kmalu na voljo v vseh prodajalnah Alpina v Sloveniji. 

    Fotografije, ki so nastale v  SNG Opera in balet Ljubljana, si lahko ogledate v galeriji.  Fotograf: FULVIO GRISONI.