Novice

  • Alpina prejela priznanje Best of shopping

    Alpina prejela priznanje Best of shopping

    08.06.2018

    V četrtek, 7. junija, je v Ljubljani potekala podelitev diplom Best of Shopping in Ljubljana 2018, ki jo jev kategoriji Footwear, z uvrstitvijo na tretje mesto, prvič prejela tudi prodajalna Alpina.

    Tekmovanje za Best of shopping poteka pod okriljem uredništva revije In your pocket Ljubljana, ki je v Sloveniji prisotna že deset let. Inyour pocket pa je sicer vodilni evropski vodič, ki uporabniku ponuja urbane informacije za več kot sto mest po vsej regiji in  so na voljo na portalu www.inyourpocket.com ter v več kot 70 publikacijah v 23. državah.

    Za Ljubljano je znano, da je raj za nakupe v manjših butičnih trgovinah v središču mesta, kot tudi po večjih nakupovalnih središčih izven mestnega jedra. Po dostopnih cenah so na voljo tako mednarodne modne blagovne znamke, kot tudi izdelki vse bolj uveljavljenih lokalnih butičnih ponudnikov. V uredništvu In Your Pocket  želijo s tekmovanjem 'Best of shopping  in Ljubljana'  obiskovalcem željnih nakupov predstaviti priljubljene trgovine lokalnih potrošnikov. V glasovanju sodelujejo trgovine tako v ožjem mestnem središču, kot tudi izven strogega centra. Izbor poteka po načelu glasovanja javnosti, glede na pripravljen ožji izbor uredništva In Your Pocket. Letos so pripravili nabor dvanajstih kategorij, ki se razlikujejo glede na ponudbo trgovin z vrhunsko modo, kozmetiko, nakita, do ponudnikov s spominki in lokalnimi ponudniki, kjer je moč kupiti steklenico slovenskega vina.

    Alpina ima v Ljubljani štiri prodajalne, ki so zaradi prepoznavnosti blagovne znamke Alpina, kot kaže glasovanje,  priljubljene tako za domače kot tudi tuje obiskovalce.