Novice

 • Pridružite se nam na pohodniških festivalih

  Pridružite se nam na pohodniških festivalih

  05.05.2015

  Slovenija hodi – pohodniški festivali 2015. Hodi varno v čevljih Alpina.

  Na spodnji povezavi si lahko ogledate in prenesete PDF zloženke Slovenija Hodi 2015 z vsemi prireditvami in datumi, ki se bodo letos odvijali po Sloveniji.

  Alpina v sodelovanju z združenjem Pohodništvo in kolesarjenje GIZ podpira projekt SLOVENIJA HODI, ki je pohodnikom že dobro poznan, saj se že vrsto let izvaja na priljubljenih pohodniških destinacijah v Sloveniji.

  Pohodniški dnevi 2015 potekajo po priljubljenih pohodniških turah v Posavju, v Bohinju, Zasavju, v dolini Soče in drugje. Za varnost v hribih je zelo pomembna ustrezna, kakovostna pohodniška obutev. Pohodniška oprema je sicer dokaj dostopna in ni pretirano draga. Priporočamo pa, da pri nakupu pohodniške opreme posebno pozornost posvetite prav izbiri obutve. V Alpini vam na vašo željo tudi svetujejo strokovni in izkušeni prodajalci.


  Vsem udeležencem pohodniških dnevov 2015 Alpina podarja kupon za dodatni 5% popust pri nakupu pohodniške obutve. Popust velja za žensko, moško in otroško pohodno obutev Alpina, v rednih prodajalnah Alpina, od 4.5. do 15.10.2015. 

  Vabljeni, da se nam pridružite na pohodih.

   

  Slovenija hodi – zlozenka_SLO

  Posavski festival tematskih poti 2015 (maj, junij)

  13. junij - Dan planinskih doživetij

   

  Več info na www.hiking-biking-slovenia.com.