Novice

 • Pohod z zvezdami smučarskega teka in biatlona

  Pohod z zvezdami smučarskega teka in biatlona

  03.08.2012

  Rogla, 8. september 2012

  Začetek ob 10. uri 

   

  V soboto, 8. septembra 2012, s pričetkom ob 10. uri  bo na Rogli športno družabni »POHOD Z ZVEZDAMI smučarskega teka in biatlona«, ki ga Alpina organizira že petič.

  Z nami bodo hodili in se družili smučarska tekačica in srebrni biatlonci: Petra Majdič, Teja Gregorin, Andreja Mali, Klemen Bauer in Jakov Fak.

  Če je vaš moto "zdrav duh v zdravem telesu" in radi preživljate prosti čas v objemu narave, potem se nam lahko pridružite na eno in pol urnem pohodu po nezahtevnem terenu na Rogli, ki je znana  ne samo po tekaških progah, ampak tudi po čudovitih pohodniških poteh.

  Zbirno mesto je ob 10. uri, pred picerijo Planja na Rogli, kjer bomo po kratkem ogrevanju s športniki spoznali  tehniko INWA nordijske hoje, »10 korakov«, ki  nam jo bodo predstavili inštruktorice in inštruktorji  Zveze za nordijsko hojo Slovenije. Po kratki šoli nordijske hoje se bomo podali na približno eno in pol urni pohod po Rogli. Krožna pot nas bo vodila nazaj do zbirnega mesta, kjer se bomo odpočili in okrepčali z enolončnico. Po kosilu bodo športniki na voljo za klepet in športne aktivnosti, skupaj z njimi bomo izžrebali tudi športne praktične nagrade. 

  Dogodek bomo zaključili z zanimivim pogovorom s srebrnimi biatlonci, tako da boste domov  odšli  malce utrujeni, a bogatejši za lep spomin na Alpino, Roglo in slovenske športnike.

  Program:

  -          10:00 prihod in prijava udeležencev (Picerija Planja, Rogla)

  -          10:30 ogrevanje s športniki

  -          10:45 predstavitev INWA nordijske hoje »10 korakov« z INWA inštruktoricami in inštruktorji ZNHS

  -          11:30 1,5 ure dolg pohod po Rogli

  -          13:00 kosilo 

  -          Druženje s športniki in žrebanje nagrad

  -          15:30 Predviden zaključek

   

  Kako se prijavite na pohod?

  Prijave zbiramo vključno do 3. septembra 2012 na e-naslov marketing@alpina.si ali na telefonsko številko  04 51 58 294 ali 01 547 16 76 (med 8. in 14. uro). Prijavnina je brezplačna, število udeležencev je omejeno.

  Ob prijavi prejmete na e-naslov vstopnico, ki velja  za dve osebi in otroke.  S to vstopnico zglasite na info točki  na Rogli (pri piceriji Planja), kjer  prejmete  kupon za brezplačno malico, kupon za brezplačen spust po sankališču Zlodejevo in sodelujete v žrebanju nagrad, ki jih bodo prispevali Alpina, Oneway in ZNHS (Zveza za nordijsko hojo Slovenije).

  Pohod  bo v vsakem vremenu. Udeležba na dogodku je omejena, zato s prijavo raje ne čakajte na zadnji dan. Udeleženci ne pozabite na topla športna oblačila, ustrezno pohodno obutev in osvežilno brezalkoholno pijačo. Priporočamo, da s seboj vzamete tudi pohodne palice ali palice za nordijsko hojo. Za varnost na pohodu odgovarja vsak sam. Udeleženci, ki imate kakršnekoli zdravstvene težave, morate organizatorja o tem predhodno obvestiti.

  Se vidimo na Rogli!

  Vaša Alpina.