Novice

  • Nova kolekcija modne obutve in obutve za prosti čas Alpina.

    Nova kolekcija modne obutve in obutve za prosti čas Alpina.

    14.08.2012

     

    Modne poličke Alpininih prodajaln se že polnijo z novimi modeli modne obutve in obutve za prosti čas iz jesensko-zimske kolekcije 2012/13.

    Skladnost s slogom.

    Modna obutev in obutev za prosti čas Alpina nosi pečat svetovnih modnih smernic. Zarja naših novih modelov čutno zažari s svežim oblikovalskim pristopom in s skrbno izbranimi materiali. Trajnost obutve odraža našo strokovnost, razumevanje ergonomskih zakonitosti stopala pas strast do obdobja. Čevlji so narejeni v Evropi, za dobro prileganje so na voljo tudi v polovičnih številkah.

    Samosvoja in samozavestna.

    V sezoni jesen-zima 2012 se v modo vračajo težji tekstilni materiali kot so žamet, tvid, voluminozne pletenine, čipke in bouclé. Oblačila so okrašena z bogatimi vezeninami, velikimi gumbi, zadrgami, kovinskimi potiski ali obrobljena s krznom. Alpinina kolekcija jesen-zima 2012 sledi temu vzdušju oblačil. K temu pripomorejo bolj grobi profilirani podplati, debelejše in polne pete, kovinske zadrge, težke zaponke, veliki okrasi, tople krznene obrobe in podloge, različni potiski na usnju in laku. Prevladujeta dve skupini barv; prvo sestavljajo tople naravne barve - različni odtenki rjave, barva burgundija in črna, drugo pa nevtralni odtenki sive, rjave, lila, modra in grafitna barva.

    *Čevlji iz kataloga jesen 2012 bodo v trgovinah  na voljo že konec avgusta. 

    *KATALOG JESEN 2012

    KATALOG JESEN ZIMA 2012/13