Novice

  • Nova kolekcija Alpina na sejmu v Italiji.

    Nova kolekcija Alpina na sejmu v Italiji.

    18.01.2014

    Alpinina ekipa je v preteklih dneh, med 11. in 14.1. 2014, na sejmu v Italiji uspešno predstavila najnovejšo kolekcijo modne obutve ALPINA za prihodnjo jesen in zimo 2014/15. Kolekcija je privabila tako nove kot stare kupce, zato je prvi vtis glede naročil optimističen.

    Ekipa Alpina, ki že vrsto let skrbi za razvoj, ustvarjanje in trženje modne obutve, ki je doma in v svetu prepoznavna pod blagovno znamko Alpina, dvakrat letno predstavi najnovejše modele obutve na večjem mednarodnem  sejmu obutve  Exporivaschuh  v Rivi del Garda v Italiji.  Med več kot 1200-imi podjetji, se je Alpina s svojo najnovejšo ponudba uspešno predstavila poslovni javnosti, tako dolgoletnim partnerjem, stalnim kupcem, kot tudi potencialnim novim partnerjem.  

    Na sejmu je bil predstavljen najnovejši razvoj na področju modno-elegantne ter bolj športne, predvsem pa udobne obutve za prosti čas. Kolekcijo sestavljajo novi modeli nizkih čevljev, gležnjarjev, polškornjev, škornjev ter zimskih snežk.  Pri nekaterih modelih smo dodali tople volnene podloge ali nepremočljivo membrano, kar poveča funkcionalnost obutve tudi v izrednih vremenskih razmerah. Čeprav je bila na policah jesensko-zimska kolekcija, je bil sejemski prostor živahen, k čemur so pripomogli izkušeni Alpinini oblikovalci, ki so s pravo kombinacijo materialov, barv in dodatkov pričarali živahno vzdušje celotne kolekcije.

    Zadovoljni smo, da nam je uspelo pripraviti kolekcijo, ki je privabila poglede številnih obiskovalcev, vzbudila interes pri dosedanjih in tudi novih kupcih. V začetek poslovnega leta torej vstopamo s pozitivnim odzivom naših kupcev ter se optimistično veselimo nadaljnjega sodelovanja na evropskem in svetovnem tržišču.