Novice

  • Finalistke Miss Slovenije na Triglav v žirovskih čevljih

    Finalistke Miss Slovenije na Triglav v žirovskih čevljih

    24.07.2017

    V sredo, 20. julija 2017, so finalistke tekmovanja Miss Slovenije osvojile najvišji slovenski vrh. Miss Slovenije podpira slovensko, Alpina pa kot vodilni slovenski proizvajalec obutve podpira razvoj novih projektov, zato smo s podporo projekta Triglav pogumno in uspešno začrtali začetek naše skupne zgodbe. Alpina je zgodba ljudi in zadovoljnih uporabnikov, med katere so se po novem vpisale tudi finalistke Miss Slovenije 2017.

    »Tokrat smo s projektom Miss Slovenije izpostavili lepote, ki jih imamo doma. Podpirajmo slovensko, podpirajmo Slovenijo je slogan, ki ga izpolnjujemo na vsakem koraku. In tokrat smo ga s korakom na najvišji vrh Slovenije,« je povedala Maja Taradi, aktualna Miss Slovenije.

    "Zadovoljni smo, da smo dekletom pri  njihovem velikem izzivu lahko nudilli podporo in svetovanje pri izbiri ustrezne športne obutve za vzpon na najvišji slovenski vrh," je sodelovanje povzela Nives Markelj, vodja marketinga v Alpini. "To je šele začetek sodelovanja. Že aktivno delamo na razvoju modne obutve Alpina, v kateri se bodo misice predstavile septembra na finalnem izboru," je še dodala.

    Novo slovensko zgodbo lahko spremljate na Facebook strani Alpina šport in Alpina Fashion