Novice

  • Alpina prvič med dobitniki Elle Style Awards

    Alpina prvič med dobitniki Elle Style Awards

    14.10.2014

    'Modno sodelovanje' med Alpino in oblikovalcema Draž.

    V ljubljanski Operi, na uglednem mednarodnem modnem dogodku Elle Style Awards 2014, je Alpina prvič prejela nagrado na področju modnega oblikovanja. Nagrade za najboljše kreativne dosežke in stil je podelilo uredništvo revije Elle. V kategoriji 'modno sodelovanje' je bila nagrajena Alpina skupaj z oblikovalcema Draž.  

    V Alpini smo sicer bolj vajeni nagrad in dosežkov, ki jih s čevlji za smučarski tek osvajamo na Olimpijskih igrah in Svetovnih prvenstvih, zato smo še toliko bolj veseli, da smo bili tokrat opaženi in nagrajeni tudi na področju ustvarjanja mode. Nagrada za nas pomeni potrditev in hkrati izziv, da smo lahko uspešni tudi na področju modne obutve.

    Cilj našega sodelovanja z oblikovalcema Draž je, da skupaj ustvarjamo izdelke, ki so drugačni, kakovostni in predvsem uporabni ter jih lahko ponudimo našim kupcem. Sodelovanje se je začelo s kolekcijo pletenin Diatomea pomlad poletje 2014, h katerim smo spretno in drzno kombinirali 'pletene' superge. Po izjemnem odzivu kolekcije Diatomea, so superge Draž-Alpina kot 'butična' serija zdaj tudi na policah izbranih prodajaln Alpina.