Novice

  • Alpina predstavila novosti na sejumu OutDoor

    Alpina predstavila novosti na sejumu OutDoor

    15.07.2013

    Na sejmu OutDoor v Friedrichshafnu,  ki je potekal od 11. Do 14. Julija 2013, je Alpina predstavila najnovejšo kolekcijo pohodniške obutve.  Na že 20. sejmu »outdoor« opreme OutDoor 2013 se je zbralo preko 900 razstavljalcev iz 42 držav, vključno z največjimi proizvajalci. Vsekakor so se na največjem tovrstnem sejmu začrtali tudi trendi  »outdoor« obutve za sezono  2014.

    ALPINA svoje znanje in izkušnje pri  izdelovanju smučarsko tekaške obutve uspešno uporablja tudi pri ustvarjanju obutve za pohodništvo. Pohodni čevlji Alpina so izdelani iz vzdržljivih, kakovostnih materialov in jih odlikujejo prvovrstne tehnične rešitve.  Poleg tega zagotavljajo  stabilnost, udobje, odbijajo vodo in skrbijo za dobro prezračenost vaših stopal.  V čevljih Alpina boste lahko prišli do vsakega vašega cilja, pa naj bo še tako strm ali visok.

    POTUJOČE UDOBJE

    Ena izmed zadnjih Alpininih inovacij VCP (Volume Control Plate), ki omogoča enostavno a natančno prilagajanje volumna za levo in desno stopalo posebej, je zdaj prisotna že skoraj v vsakem Alpininem »hiking« ali »backpacking« modelu. S  kolekcijo 2014 je Alpina lansirala še bolj atraktivne modele, z izboljšanimi funkcijami čevlja in velikodušnim udobjem.

    ŽIVLJENJE JE LAHKO BARVITO!

    Posebno pozornost pri zadnji kolekciji pohodniške obutve je Alpina namenila prav razvoju in oblikovanju novih ženskih »backpacking« (planinskih) in »hiking« (pohodnih) čevljev. Sporočilo za prihajajočo sezono pa je jasno: »Življenje je lahko tako barvito«. Prevladujoče barve nove ženske kolekcije so svetlo zelena, »sivka« viola in »ledeno« modra.

    PRIHODNOST AVANTURISTOV

    Novi Alpina »Approach« plezalno-pohodniški čevlji zagotavljajo hitrost gibanja, lahkost konstrukcije, udobno počutje in vrhunsko zaščito ter hkrati omogočajo osvajanje cilja na zahtevnejših,  tehničnih terenih. Poleg modelov JOY in JOY LOW je novost tudi privlačen model »Royal« v zeleno-modri ali rdeče-sivi barvi.