Novice

  • Alpina na sejmu ISPO 2013 predstavila novosti športnih kolekcij

    Alpina na sejmu ISPO 2013 predstavila novosti športnih kolekcij

    05.02.2013

    Alpina je na mednarodnem sejmu ISPO v Nemčiji predstavila najnovejše kolekcije tekaške, smučarske in pohodne obutve.

    Tekaška obutev Alpina je v svetu priznana kot prva izbira vrhunskih tekmovalcev v Svetovnem pokalu, na Svetovnih prvenstvih in  Olimpijskih igrah.  Dolgoletno sodelovanje Alpiniih strokovnjakov na področju razvoja z ekipo vrhunskih tekačev in biatloncev, iz leta v leto  prinaša nove, tehnično dovršene produkte in kolekcije tekaške obutve. Znanje in inovacije pa se uspešno prenašajo in uporablja tudi za razvoj smučarske in pohodne obutve.

    Poleg tekmovalnega čevlja ALPINA ELITE PRO, s katerim letošnjo tekmovalno sezono že tekmuje dvakratni olimpijski  prvak Petter Northug, je bil na sejmu premierno predstavljen NOV ŽENSKI smučarski čevelj RUBY.

    Čevelj združuje tehnične inovacije, ki zagotavljajo udobje, optimalno prileganje in topel občutek. Čevelj ima vgrajeno funkcijo VCR (Volume control regulator), s pomočjo katerega zelo enostavno prilagodimo volumen čevlja v predelu meč. VCR je novost v Alpininih kolekcijah smučarske obutve. S pomočjo že poznanega VCP vložka (Volume control plate) pa je mogoče prilagajati tudi volumen čevlja za vsako stopalo posebej. Nova linija čevljev RUBY s pomočjo 4dry ventilacijskega sistema smučanje naredi še bolj prijetno, saj odvaja odvečno vlago iz čevlja in s tem preprečuje zmrzovanje. Čevelj RUBY ima vse, zaradi česar ga bodo smučarke vzljubile. Je zelo enostaven za uporabo, lahek in vedno všečnih barvnih kombinacij (bela - roza, črna – roza).

     

    Več lahko preberete tukaj.