Novice

  • Akcija za pomoč družinam v stiski - PODARI SVOJ PAR.

    Akcija za pomoč družinam v stiski - PODARI SVOJ PAR.

    19.09.2016

    Alpina podarja 300 parov obutve za družine v stiski. Pridruži se akciji 'PODARI SVOJ PAR'. Družine in posamezniki potrebujejo pomoč

    Družine in posamezniki potrebujejo pomoč

    Bližajo se hladnejši dnevi, ko bomo kupovali nova, topla oblačila in izbirali med čevlji iz nove kolekcije.  Bolnim, brezposelnim, družinam z nizkimi dohodki pa bo priprava na zimo velik zalogaj. »Žal je tako. V Alpini dnevno prejemamo prošnje iz različnih dobrodelnih organizacij, od družin in posameznikov, ki prosijo za kakšen par čevljev, da si zagotovijo normalno življenje.« Ugotavljamo v službi za odnose z javnostmi v Alpini. Odločili smo se, da za pomoč ljudem v finančni stiski doniramo toplo obutev za zimo in k sodelovanju povabimo tudi širšo javnost.  Skoraj vsak izmed nas ima doma kakšen par čevljev, ki mu je premajhen, prevelik, ali mu enostavno ni všeč. In zakaj bi čevlji romali v smeti, če jih nekdo zelo potrebuje?

    Zbiramo rabljeno, a še uporabno toplo obutev

    Pridruži se Alpini v dobrodelni akciji zbiranja obutve in rabljeno, a še uporabno jesensko in zimsko obutev prinesi v katerokoli prodajalno Alpina, najkasneje do 30. 10. 2016. Vso zbrano obutev bodo v tovarni Alpina očistili in popravili, če bo to potrebno.

    Alpina podarja 300 parov obutev

    Poleg tega bo Alpina družinam v stiski, podarila še 300 parov novih čevljev iz svojega programa.

    Vso zbrano obutev bomo ob pomoči Zveze prijateljev mladine Slovenije predali članicam ZPMS – društvom in zvezam iz celotne Slovenije na zaključnem dogodku na sedežu podjetja v Žireh in sicer v petek, 11. 11. 2016.

    Zveza prijateljev mladine Slovenije bo s svojimi članicami  poskrbela, da bo obutev prišla v prave družine in k posameznikom, ki potrebujejo našo pomoč.

     Pridruži se dobrodelni akciji zbiranja obutve. PODARI SVOJ PAR.      

    »S čevlji, ki jih ne potrebujem, tebe obujem.«