Novice

 • 70 kilometrov po Sloveniji z Vikijem Grošljem

  70 kilometrov po Sloveniji z Vikijem Grošljem

  23.03.2017

  V sklopu praznovanja 70-letnice Alpine vas vabimo, da se nam pridružite v vseslovenskem pohodniškem izzivu pod imenom '70 kilometrov po Sloveniji'.  Prvi čevelj, narejen v Alpini, je bil prav 'gojzar', zato praznovanje posvečamo pohodništvu.  Velikemu pohodniškemu izzivu se je že pridružil podpornik in že 40 let zadovoljen uporabnik čevljev Alpina, alpinist Viki Grošelj. Vabljeni, da se nam pridružite vsi, ki radi hodite in si želite prosti čas izkoristiti za gibanje in druženje v naravi. 

   

  7 POHODOV PO 10 KILOMETROV

  70 kilometrov dolgo pot bomo skupaj z Vikijem Grošljem in spremljevalci prehodili v večih etapah, in sicer v obdobju od 15. aprila do 3. junija 2017.  Pripravili smo 7 pohodov, na vsakem izmed njih bomo prehodili približno 10 kilometrov. Vsi pohodi bodo potekali v soboto dopoldan, s pričetkom ob 9. uri. 

   

  Terminski plan pohodov:

  15.4. 2017 – IZOLA  Več >>

  22.4. 2017 - ŠMARJEŠKE TOPLICE  Več >>

  29.4. 2017 – ŽIRI  Več >>

  13.5. 2017 - KOBARID Več >>

  20.5. 2017 – TURJAK Več >>

  27.5. 2017 – BOHINJ  Več >>

  3.6. 2017 - ROGLA  Več >>

    POHODI ZA VSE, TUDI ZAČETNIKE

  Izziv '70 kilometrov po Sloveniji' je namenjen vsem posameznikom, ki želijo prosti čas izkoristiti za gibanje v naravi in se zavedajo pomena zdravega načina življenja. Vse ture so tehnično nezahtevne, z manjšimi vzponi in spusti, zato so primerne za vse generacije in družine z otroki. (Pri pohodni turi Kobarid je na nekaterih mestih zaradi ozke poti obvezno spremstvo staršev in večja previdnost). 

   

  SIMBOLIČNA PRIJAVNINA

  Za udeležbo na pohodu je obvezna predhodna prijava in plačilo prijavnine v simboličnem znesku 5 EUR za odrasle in 4 EUR za otroke. Prijavnina vključuje malico (sendvič in pijača), vodenje in praktično darilo. Prijava je možna v vseh prodajalnah Alpina v Sloveniji najkasneje do 5 dni pred pohodom oz. do zapolnitve mest. Število udeležencev na posameznem pohodu je omejeno. 

   

  Podrobnejše informacije in navodila o poteku pohodov bodo prijavljeni pohodniki prejeli po e-pošti. 

  Udeležba na pohodu je na lastno odgovornost. Pohod bo organiziran v vsakem vremenu.